Φθιώτιδα: Δεν έλειψαν και πάλι οι πυρκαγιές σε αγροτικές εκτάσεις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 14:39 Φθιώτιδα: Δεν έλειψαν και πάλι οι πυρκαγιές σε αγροτικές εκτάσεις

Αντιμετωπίστηκαν εγκαίρως από δυνάμεις της Πυροσβεστικής…

Σε κατάσταση υψηλού κινδύνου εξακολουθεί να βρίσκεται μεγάλο κομμάτι της Στερεάς Ελλάδας, εξαιτίας των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν γενικότερα στη χώρα.

Η Φθιώτιδα μπορεί να μην είναι μέσα στις «κόκκινες» περιοχές, ωστόσο ο κίνδυνος είναι αυξημένος και οι επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών έχουν ζητήσει την προσοχή όλων τουλάχιστον μέχρι αύριο Τρίτη 9 Απριλίου 2024.

Παρά τις προειδοποιήσεις όμως δεν έλειψαν τα συμβάντα το μεσημέρι της Δευτέρας, με την Πυροσβεστική να τρέχει για πυρκαγιά πάνω από τον Περιφερειακό Καμένων Βούρλων, αλλά και στην περιοχή του Αμουρίου Λαμίας. Στην πρώτη περίπτωση η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί εντός ελαιοπερίβολου.

Οι πυρκαγιές ευτυχώς οριοθετήθηκαν γρήγορα καίγοντας λίγα μόνο τετραγωνικά χορτολιβαδικής έκτασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση