Δήμος Στυλίδας: Ζωντανά οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 21:38 Δήμος Στυλίδας: Ζωντανά οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

«Με σταθερό βηματισμό υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας…»

Η προεκλογική τους δέσμευση για ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, υλοποιείται από τη δημοτική αρχή Στυλίδας, όπως ενημερώνει με δελτίο τύπου.

Πληκτρολογώντας «δήμος Στυλίδας» στο YouTube μπορείτε να κάνετε εγγραφή και να συνδέεστε με το live streaming που ξεκινά αυτόματα με την έναρξη του συμβουλίου.

Διαβάστε τι αναφέρει στο δελτίο τύπου η δημοτική αρχή:

«Πιστοί στις αρχές μας για ελεύθερη και αδιάκριτη ροή των πληροφοριών και των απόψεων στην κοινωνία, που διασφαλίζεται με  την πρόσβαση σε ποικίλη και αντικειμενική πληροφόρηση, πλέον ο δημότης μας εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία,  αποκτά κριτική άποψη για θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, την οικονομία, το περιβάλλον , τον πολιτισμό …το μέλλον των παιδιών μας.

Η προεκλογική μας δέσμευση για ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων προκειμένου για την πρόσβαση των δημοτών μας στην άμεση δημοκρατία ενημέρωσης και σε αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης για τα θέματα και τις αποφάσεις των Δημοτικών συμβουλίων, έγινε πράξη.

Η δημιουργία ενημερωμένου και ενεργού πολίτη αποτελεί βασικό στόχο για την νέα δημοτική αρχή αλλά και  για την εδραίωση μιας υγιούς κοινωνίας.

Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες μπορεί κάθε πολίτης μας, εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία, να παρακολουθεί σε ζωντανή σύνδεση τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση