Σπερχειάδα: Έσκαψαν στο υπόγειο για τον «θησαυρό» του μακαρίτη!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 07:42 Σπερχειάδα: Έσκαψαν στο υπόγειο για τον «θησαυρό» του μακαρίτη! (φώτο αρχείου)

Πρώτο θέμα συζήτησης στην κωμόπολη της δυτικής Φθιώτιδας η εισβολή των «χρυσοθήρων» στο σπίτι του γιατρού που έφυγε από τη ζωή…

Ο χαμός ενός γνωστού γιατρού είχε βυθίσει πριν από καιρό στο πένθος τη δυτική Φθιώτιδα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες στην όμορφη Σπερχειάδα, έχουν ξεκινήσει ιστορίες σχετικά με το τι φέρεται να διατηρούσε κρυμμένο ο θανών στο πατρικό του!

Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό διάρρηξης στο πατρικό σπίτι του γιατρού. Το πρωί της Δευτέρας (8/4) ο άνθρωπος που συντηρεί το σπίτι για λογαριασμό της οικογένειας - που δε μένει στην περιοχή - βρήκε ένα βοηθητικό χώρο παραβιασμένο και στο κέντρο σχεδόν του χώρου μια μεγάλη φρεσκοσκαμμένη τρύπα!

Τα ίχνη για το πως έγινε η τρύπα και τι μπορούσε να κρύβει το έδαφος, δε μαρτυρούν συγκεκριμένα πράγματα, ωστόσο από τη στιγμή που δε φέρεται να έκλεψαν κάτι άλλο από το χώρο, πυροδότησε σενάρια στην έδρα του Δήμου Μακρακώμης, που παραπέμπουν στη γνωστή ταινία «ο θησαυρός του μακαρίτη»….

Τι για θαμμένες λίρες είπαν κάποιοι, τι για μετρητά τα οποία ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες γνώριζαν ότι είχε ο γιατρός και έψαξαν να τα βρουν, υποστήριξαν κάποιοι άλλοι. Όλα αυτά βέβαια κυκλοφόρησαν ως φήμες και όπως ήταν φυσικό έγιναν πρώτο θέμα συζήτησης.

Βέβαια, πριν το περιστατικό της διάρρηξης κανείς δεν γνώριζε, ούτε είχε ασχοληθεί με το… «πόθεν έσχες» του συγχωριανού τους, αλλά όπως σημείωσε με νόημα κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport, «οι άγνωστοι σίγουρα δεν έσκαψαν για να βρουν νερό»!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση