Λαμία: Ένα κουνάβι η αιτία διακοπής ρεύματος το πρωί σε πολλές περιοχές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 10:52 Λαμία: Ένα κουνάβι η αιτία διακοπής ρεύματος το πρωί σε πολλές περιοχές

Χωρίς ρεύμα έμεινε το πρωί η μισή πόλη…

Διακοπή ρεύματος - εκτός προγράμματος - σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:30’ το πρωί της Τετάρτης (10/4) στο μεγαλύτερο μέρος της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport αιτία της απρογραμμάτιστης αυτής διακοπής ήταν βραχυκύκλωμα που προκάλεσε κουνάβι στον έναν εκ των μετασχηματιστών στον Υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ που βρίσκεται πλησίον του Νοσοκομείου Λαμίας.

Αποτέλεσμα ήταν να βγει η μισή πόλη εκτός δικτύου από 5 μέχρι 20 λεπτά, καθώς η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε σταδιακά και μέχρι τις 06:55’ περίπου.

Η διακοπή περισσότερο έγινε αντιληπτή από τους συναγερμούς που χτύπησαν καθώς εκείνη την ώρα αρκετοί δεν είχαν ξυπνήσει ακόμη για τις καθημερινές υποχρεώσεις τους.

Τα ατυχήματα στους υποσταθμούς με ζώα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, παρά τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται. Πέρα από τα μικρά θηλαστικά, υπάρχουν και οι περιπτώσεις μεγάλων πτηνών που έχουν προκαλέσει στο παρελθόν μικρό blackout.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση