Φθιώτιδα - κορωνοϊός: Μειώθηκε κι άλλο η θετικότητα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 08:44 Φθιώτιδα - κορωνοϊός: Μειώθηκε κι άλλο η θετικότητα

Ελάχιστα τα θετικά δείγματα κι αυτή την εβδομάδα…

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα από το μέτωπο του κορωνοϊού στη Φθιώτιδα, όπως αποτυπώνεται στις εβδομαδιαίες δειγματοληψίες των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ

Στη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου (από 8 έως 12/4), πραγματοποιήθηκαν 357 τεστ, από 327 την προηγούμενη και βρέθηκαν μόλις τέσσερα (4) θετικά (5 την προηγούμενη).

Αυτό μεταφράζεται σε θετικότητα 1,12% το μικρότερο που μπορούμε να θυμηθούμε από το Καλοκαίρι του 2021! Χαρακτηριστικά στις 30 Ιουλίου σε δύο δράσεις που είχαν γίνει σε Γαλανέικα και Πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία και σε σύνολο 259 δειγμάτων, είχε βρεθεί μόλις ένα θετικό. Από την επομένη οι ημερήσιες θετικότητες ήταν πάντα πάνω από το ποσοστό που αναφέρουμε πιο πάνω!

Να σημειώσουμε τέλος ότι και τα τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στις δειγματοληψίες της Λαμίας και αφορούν δύο άνδρες 47 ετών και δύο γυναίκες 16 και 68 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση