Θέσεις εργασίας στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 22:40 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων…

Την πρόσληψη, ενός (1) Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2023-2024, ανακοίνωσε ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Σε περίπτωση αδυναμίας κατάθεσης με ηλεκτρονικό τρόπο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους και στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δημοτικού καταστήματος Κάτω Τιθορέας (Κηφισού 30 , Κάτω Τιθορέα, Φθιώτιδα).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει απ' την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Επίσης, υπάρχει πρόσκληση για μία (1) θέση υδρονομέα άρδευσης. Κατάθεση αιτήσεων από 16/4/24 έως και την 22/04/2024 στο Πρωτόκολλο του Δήμου που εδρεύει επί της οδού: Κηφισού 30, Κάτω Τιθορέα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η αρδευτική περίοδος έχει οριστεί από 1η Μαΐου 2024 έως 1η Νοεμβρίου 2024.

Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση