Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Abigail»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:54 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Abigail»

«Εμφύλιος πόλεμος», «Ο χορός των φαντασμάτων» και «Abigail» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλλεται ο «Εμφύλιος πόλεμος» μια καθηλωτική περιπέτεια που αφηγείται ένα εφιαλτικό σενάριο για τους Αμερικανούς.

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλονται η παιδική ταινία «Ο χορός των φαντασμάτων» και η τερατώδης ταινία της Universal «Abigail»: Μια... αιμοδιψής μπαλαρίνα-βαμπίρ!

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Abigail».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (19/4) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.
 

«Εμφύλιος πόλεμος»

Περίληψη
Μία φωτορεπόρτερ (Κίρστεν Ντανστ) και μία μικρή ομάδα δημοσιογράφων ακολουθούν μία γεμάτη αδρεναλίνη διαδρομή στην κατακερματισμένη Αμερική του κοντινού μέλλοντος, η οποία ισορροπεί στο χείλος του γκρεμού.
 
Σκηνοθεσία: Alex Garland
Ηθοποιοί: Wagner Moura, Nick Offerman, Cailee Spaeny, Kirsten Dunst, Jefferson White, Stephen McKinley Henderson, Nelson Lee, Evan Lai

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«Ο χορός των φαντασμάτων»

Περίληψη
Καθώς ο 19ος αιώνας παραχωρεί τη θέση του στον 20ό και η επιστήμη χαρίζει νέους τρόπους να ταξιδέψει και να δει κανείς τον κόσμο, μια αμερικανική οικογένεια μετακομίζει στο νέο πολυτελές αρχοντικό της, στην επαρχία της Αγγλίας. Μόνο που δεν υπολόγιζαν στον… μόνιμο κάτοικο του σπιτιού, το φάντασμα του σερ Σάιμον!
Ο σερ Σάιμον σουλατσάρει εκεί γύρω για πάνω από 300 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και κάπως δεν του καλοκάθεται να έχει συγκατοίκους - στο κάτω-κάτω, ποιος ήρθε πρώτος; Όμως, τα βρίσκει κάπως σκούρα όταν αποφασίζει να τρομάξει τους νέους ένοικους, οι οποίοι προς έκπληξή του τον αντιμετωπίζουν σαν κάτι το κάπως ενοχλητικό, παρά τρομακτικό…
Μετά την κακή αρχή στη σχέση τους, ο σερ Σάιμον σιγά-σιγά θα αναπτύξει φιλικές σχέσεις με την Βιρτζίνια, τη νεαρή κόρη της οικογένειας, και μαζί θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν τη μυστηριώδη κατάρα που τον κρατά στον κόσμο μας.

Σκηνοθεσία: Kim Burdon & Robert Chandler
Ηθοποιοί:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Abigail»

Περίληψη
Όταν μία συμμορία από επίδοξους εγκληματίες απάγουν τη 12χρονη μπαλαρίνα και κόρη μιας ισχυρής φιγούρας του υποκόσμου, το μόνο που έχουν να κάνουν για να εισπράξουν τα λύτρα αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων είναι να προσέχουν το κορίτσι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε ένα απόμερο αρχοντικό, οι απαγωγείς αρχίζουν να λιγοστεύουν, ένας ένας, και ανακαλύπτουν με αυξανόμενο τρόμο, ότι βρίσκονται εγκλωβισμένοι με ένα κάθε άλλο παρά φυσιολογικό μικρό κορίτσι.
 

Σκηνοθεσία: Matt Bettinelli, Tyler Gillett
Ηθοποιοί: Kathryn Newton, Melissa Barrera, Giovanni Esposito, Dan Stevens, Kevin Durand, Alisha Weir

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Εμφύλιος πόλεμος» στις 19:15 και στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Ο χορός των φαντασμάτων» (μεταγλωττισμένο) στις 18:30
  • «Abigail» στις 21:00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση