Έπεσε τμήμα ψευδοροφής σε Λύκειο της Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 09:02 Έπεσε τμήμα ψευδοροφής σε Λύκειο της Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε μαθητής ή εκπαιδευτικός…

Τυχεροί στάθηκαν μαθητές του Λυκείου Δομοκού, όταν την ώρα που βρισκόντουσαν σε σχολική αίθουσα, υποχώρησε από το ταβάνι τμήμα ψευδοροφής που συγκρατούσε φωτιστικό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Το ίδιο τυχερή ήταν κι η εκπαιδευτικός που είχε μάθημα στη συγκεκριμένη τάξη το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4).

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα μηχανικοί και ηλεκτρολόγος του Δήμου για την αποκατάσταση των ζημιών και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport αύριο το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.

Σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο κτίριο Γυμνασίου - Λυκείου Δομοκού, καθώς και τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της κωμόπολης (συν τον παιδικό σταθμό), όπως και τα σχολεία του Νέου Μοναστηρίου Δομοκού, βρίσκονται στο πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει αναλάβει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), για τις ζημιές που υπέστησαν από τις κακοκαιρίες Daniel και ELias τον περασμένο Σεπτέμβρη. Το συγκεκριμένο κτίριο μάλιστα όπως και τα υπόλοιπα που αναφέρουμε, έχουν ελεγχθεί από τρία τουλάχιστον κλιμάκια μηχανικών, του Υπουργείου, της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο για την ΕΕΕ και φυσικά του Δήμου Δομοκού. Ωστόσο με εντολή του Δημάρχου Μπάμπη Λιόλιου, διερευνάται ήδη από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, το αίτιο που προκάλεσε τη συγκεκριμένη ζημιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση