Διακοπές ρεύματος μετά το Πάσχα στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 08:32 Διακοπές ρεύματος μετά το Πάσχα στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο…

Από το Πρακτορείο Αταλάντης του ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκε ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης, την Πέμπτη 9, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, θα γίνουν προγραμματισμένες  διακοπές  ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, σε ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ, από τις 8π.μ. έως τις 3μ.μ.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024, σε ΑΝΑΒΡΑ, ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ, ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΣ, ΡΕΓΚΙΝΙ, ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΑΛΙΔΡΟΜΟΥ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Φ/Β ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ από 8π.μ. έως 8.30π.μ. και στις ίδιες περιοχές από τις 3μ.μ έως τις 3.30μ.μ

Τέλος το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, θα έχουμε διακοπές ρεύματος σε ΣΥΓΚΤΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΣΑΡΑ, ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΤΕΡ ΧΡΙΣΤΙΦΥΛΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ από τις 8π.μ. έως τις 2μ.μ.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση