Πρωτομαγιά στον Γοργοπόταμο στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 12:23 Πρωτομαγιά στον Γοργοπόταμο στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος (ΦΩΤΟ)

Λίγο πιο πάνω από το Γοργοπόταμο, στη θέση Μοναστήρι και μέσα στην σκιά πανύψηλων αιωνόβιων δένδρων, βρίσκεται η Ι. Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, που ανεγέρθηκε το 1963, στη θέση των ερειπίων παλαιότερου βυζαντινού Ναού του 11ου αιώνα.

Το συγκεκριμένο σημείο επέλεξαν αρκετοί συμπολίτες μας για να γιορτάσουν την χθεσινή ημέρα  όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. 

Ανάμεσα τους και οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Ζήσιμος Γεώργιος  και Αχιλλέας Τζουβάρας αλλά και ο Γιώργος Σγάγιας  Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος καλεσμένοι του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γοργοποτάμου Κου Μαστρογιάννη .. Ο καιρός έκανε το χατήρι σε μικρούς και μεγάλους οι οποίοι απόλαυσαν τα κάλλη της γύρω περιοχής τρώγοντας ,παίζοντας και φτιάχνοντας στεφάνια από λουλούδια ..

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση