Πόσες διελεύσεις είχε τις πρώτες ημέρες λειτουργίας ο νέος Αυτοκινητόδρομος Ε65

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 08:25 Πόσες διελεύσεις είχε τις πρώτες ημέρες λειτουργίας ο νέος Αυτοκινητόδρομος Ε65

Δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγες ημέρες και οι διελεύσεις ξεπέρασαν τις προβλέψεις και των πιο αισιόδοξων.

Ο λόγος για τον νέο Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας Ε65, με τον οποίο πλέον οι ταξιδιώτες κινούνται από Λαμία προς Καρδίτσα,Τρίκαλα και Καλαμπάκα, χωρίς να περνούν από τις στροφές του Δομοκού.

Ο Αυτοκινητόδρομος εγκαινιάστηκε στις 23 Απριλίου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και μέχρι τις 5 Μαΐου Κυριακή του Πάσχα, είχε 60.000 διελεύσεις.

Μπορεί βέβαια σε αυτό να συνετέλεσε και η Πασχαλινή έξοδος, ωστόσο τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα για την κυκλοφορία στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας, που φέρνει πιο κοντά πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Δείτε την ανάρτηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα:

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση