Λαμία: Νέες αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στον Καραβόμυλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 14:26 Λαμία: Νέες αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στον Καραβόμυλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κίνητρο η ληστεία λέει η αστυνομία - Άλλη τροπή στην υπόθεση δίνει η δικηγόρος της οικιακής βοηθού Νάντια Γώγουλου - Σοκαρισμένη η Λαμία και όλη η Φθιώτιδα από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του αγρίου φονικού στο Καραβόμυλο με θύμα τον 75χρονο Κώστα Ζήση.

Το πρωί της Παρασκευής θα απολογηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας, η 31χρονη οικιακή βοηθός, ο σύντροφός της και ο φίλος του ζευγαριού, που κατηγορούνται ότι έσφαξαν τον ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αρχικά η 31χρονη οικιακή βοηθός όταν "έσπασε" στην ανάκριση τα πήρε όλα πάνω της και είπε ότι το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία, αλλά καποιος άλλος λόγος για τον οποίο μάλιστα μίλησε και στη δικηγόρο της, κ. Νάντια Γώγουλου.

Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν έμαθε ότι ομολόγησε και ο 42χρονος φίλος του ζευγαριού, παραδέχθηκε ότι το έκαναν και για να τον ληστέψουν. Μάλιστα φέρεται να σχεδίαζαν καιρό το "χτύπημα" και η 31χρονη μίλησε για ένα συρτάρι που ήταν συνέχεια κλειδωμένο.

Πίστευε ότι στο συρτάρι ο παππούς έκρυβε πολλά χρήματα, που είχε σηκώσει από θυρίδα και πιθανότατα ενημέρωσε και τους άλλους, σχεδιάζοντας από κοινού τη ληστεία.

Πως έγινε το φονικό

Νωρίς το βράδυ της Κυριακής η οικιακή βοηθός χτύπησε την πόρτα και ο 75χρονος όταν άκουσε πως ήταν αυτή πήρε την πατερίτσα σηκώθηκε και της άνοιξε. Μόλις μπήκαν μέσα χτύπησαν τον παππού και τον ακινητοποίησαν. Η γυναίκα του έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο και ο σύντροφός της τον μαχαίρωνε ξανά και ξανά.

Στη συνέχεια έσπασαν το κλειδωμένο συρτάρι και έκαναν το σπίτι άνω κάτω. Βρήκαν μόνο 3.500€ και όχι τα πολλά χρήματα που περίμεναν. Δεν βρήκαν ούτε τα 3.000€ που είχε κρυμμένα ο πάππους μέσα στα βιβλία.

Το μαχαίρι, τα γάντια και τα ρούχα με τα αίματα τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών. Στο σπίτι της οικιακής βοηθού βρέθηκαν 1400 ευρώ από τα 3.500 ευρώ που πήραν και μοιράστηκαν μεταξύ τους, ενώ βρέθηκαν και κοσμήματα που είχαν πάρει από το σπίτι του ηλικιωμένου.

Η δικηγόρος της οικιακής βοηθού Νάντια Γώγουλου κάνει λόγο για άλλο κίνητρο και άλλα στοιχεία, που οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα, για τα οποία όμως δεν θέλει αυτή τη στιγμή να πει περισσότερα.

Δείτε το βίντεο:

Το κίνητρο ήταν η ληστεία λέει η αστυνομία

Το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο έγινε η επίσημη ανακοίνωση για το στυγερό έγκλημα στον Καραβόμυλο από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας κ. Ανδρέα Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας κ. Μιχαήλ Πάππο και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας κ. Γεώργιο Τσαμαδιά.  

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 31χρονη οικιακή βοηθός έχει κάνει με τον 42χρονο σύντροφό της δυο παιδιά χωρίς να έχουν παντρευτεί. Μια κορούλα που είναι 3, 5 ετών και ένα αγοράκι που είναι 2 ετών.

Η 31χρονη έχει ακόμη δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο, ενω ο 42χρονος έχει ακόμη 5 παιδιά από προηγούμενους γάμους. Τέλος ο τρίτος της παρέας, επίσης 42χρονος, ήταν εν δυνάμει κουμπάρος του "ζευγαριού", αφού θα βάφτιζε το αγοράκι.

Ο κουμπάρος φέρεται να έχει ομολογήσει και να έχει περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια, το σκηνικό του άγριου φονικού. Επίσης έχει ομολογήσει η 31χρονη οικιακή βοηθός, η οποία όμως περιγράφει διαφορετικά τα γεγονότα, ενώ αρνείται πεισματικά να μιλήσει ο 42χρονος σύντροφός της οικιακής βοηθού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι τρεις τους κατά την προανάκριση έπεσαν σε αντιφάσεις και τσακώθηκαν μεταξύ τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση