Λαμία: Δεν άντεξε ο οδηγός που απεγκλώβισαν στο τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 07:54 Λαμία: Δεν άντεξε ο οδηγός που απεγκλώβισαν στο τροχαίο  (ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ)

Υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο Λαμίας ο ηλικιωμένος οδηγός που είχε τραυματιστεί σοβαρά το απόγευμα της Τετάρτης στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού.

Το τροχαίο έγινε νωρίς χθες το απόγευμα στο δρόμο καρμανιόλα, στο ύψος της Αγίας Αικατερίνης. Ένας 80χρονος Λαμιώτης κινούταν από Δομοκό προς Λαμία. Σε μια από τις στροφές έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στην νταλίκα, που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα. Εκείνη την ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς και η ορατότητα ήταν περιορισμένη, λόγω ομίχλης.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Τροχαίας και το ΕΚΑΒ, καθώς επίσης και η 7η ΕΜΑΚ με την Π.Υ. από τη Λαμία, αφού ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧ είχε εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί της Τροχαίας Λαμίας έπαιρναν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην έχουμε κι άλλο τροχαίο, οι άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον βαριά τραυματία οδηγό, τον οποίο παρέλαβε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Λαμίας. Δυστυχώς ο 80χρονος που είχε και άλλα προβλήματα υγείας δεν άντεξε και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την επιχείρηση του απεγκλωβισμού του άτυχου οδηγού.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση