Θρήνος: Τροχαίο με δίδυμες αδελφές - Σκοτώθηκε η μια από τις δυο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 20:30 Θρήνος: Τροχαίο με δίδυμες αδελφές - Σκοτώθηκε η μια από τις δυο (φώτο: η αδικοχαμένη 19χρονη)

Τραγωδία στη άσφαλτο τη νύχτα με παρέα νεαρών παιδιών - Σκοτώθηκε μια 19χρονη κοπέλα - Ελαφρά τραυματίστηκε η δίδυμη αδελφή της που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο μαζί με δυο ακόμη φίλους τους.

Το θανατηφόρο τροχαιο έγινε στη 1:30΄τα ξημερώματα στο 4ο χλμ Χαλκίδας - Αιδηψού. Το μοιραίο αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 20χρονος και επέβαιναν ακόμη ένας 21χρονος φίλος του και οι δίδυμες αδελφές.

Το αυτοκίνητο των παιδιών,  συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στο ΟΠΟΙΟ επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι, ο 30χρονος οδηγός και η 28χρονη συνοδηγός.

Δυστυχώς η μια από τις 19χρονος αδελφές ανασύρθηκε νεκρή, ενώ η αδελφής της και  21χρονος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Το νεαρό ζευγάρι από το άλλο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκε.

Ο 20χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκίνητου, που φερεται να έκανε αντικανονική προσπέραση, συνελήφθη από την Τροχαία Χαλκίδας που διενεργεί προανακριση για να διαπιστώσει στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαιο, που βύθισε στο πένθος όλη τη Χαλκίδα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση