Τρόμος με τις νταλίκες που τρέχουν υπερβολικά στους παράδρομους της Φθιώτιδας - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 09:00 Τρόμος με τις νταλίκες που τρέχουν υπερβολικά στους παράδρομους της Φθιώτιδας - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Μπάνιο με την ψυχή στο στόμα για όσους επιλέξουν να προσεγγίσουν τη θάλασσα αποφεύγοντας τα διόδια...

Κυριακή απομεσήμερο στον παράδρομο της εθνικής οδού πριν την Ανθήλη, όταν στη διασταύρωση με τον Μπράλο βλέπεις να βγαίνει - αδιαφορώντας για το αν έρχεται αυτοκίνητο - ένας τράκτορας με το τεράστιο επικαθήμενό του.

Πλησιάζεις, καθώς ήδη σου χει κλείσει το δρόμο και διαπιστώνεις ότι πρόκειται για Βούλγαρο που έχει ακολουθήσει όλους τους «κώδικες» εσωτερικής παρανομίας, αποφεύγοντας μέσω παλαιών εθνικών οδών και παραδρόμων τα διόδια της Ελληνικής επικράτειας.

Και εκεί που λες δεν πειράζει ίσως είναι και καλύτερα να έχεις μπροστά σου το «χάρο» να σε προστατεύει από άλλους παρόμοιους που κυκλοφορούν στους παραδρόμους της Φθιώτιδας, διαπιστώνεις ότι τρέχει με 100! Με 100 σε έναν δρόμο που λέει 50 (φωτογραφία) και στην καλύτερη 70 και απευθύνεται φυσικά στην τοπική κυκλοφορία και σε πιο ελαφριά οχήματα ως όριο.

 

 

Εννοείται ότι ο συγκεκριμένος Βούλγαρος «γκαζοφονιάς» δεν είναι ο μοναδικός που κυκλοφορεί στους παραδρόμους της Φθιώτιδας από Μπράλο μέχρι Ράχες και Πελασγία (έχουμε δεχτεί πλήθος τηλεφωνημάτων και από κει), ούτε είναι μόνο Βούλγαροι οι επικίνδυνοι οδηγοί. Συν βέβαια ότι όλοι αυτοί έρχονται από το παλαιό εθνικό δίκτυο (αν δεν έχουν επιλέξει το Δήμο Λοκρών) περνώντας μέσα από κατοικημένες περιοχές της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας επίσης.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που και η λαϊκή φτωχή οικογένεια έχει το δικαίωμα μιας κοντινής θαλασσινής απόδρασης και οι μικροσκοπικοί δρόμοι έχουν αυξημένη κίνηση, η ασυδοσία των «επαγγελματιών» οδηγών, σε κάνει θηρίο. Δυστυχώς τα ρεπορτάζ τροχαίων από το συγκεκριμένο δίκτυο είναι δεκάδες και κάποια από αυτά περιλαμβάνουν θανατηφόρα.

Υποτίθεται ο διεθνής έγινε για να σταματήσει η αιματοχυσία του πετάλου του Μαλιακού. Δυστυχώς αν και έχουμε καταχρεωθεί προς την ΕΕ για να γίνουν αυτοί οι σύγχρονοι δρόμοι, ωστόσο λόγω του υψηλού αντιτίμου, εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε τους παλιούς και μάλιστα απείρως πιο κακοσυντηρημένους και επικίνδυνους δρόμους. Μαζί με όλους εμάς και οι νταλίκες. Κάντε κάτι γρήγορα, γιατί καθημερινά παίζονται ζωές στην άσφαλτο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση