Μόνο ξύλο δεν έπεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 17:30 Μόνο ξύλο δεν έπεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων έσωσε την κατάσταση - Ένταση στη συζήτηση που έφερε η αντιπολίτευση για τη «διήμερη συνεδρίαση» του Αυγούστου.

Μέσα σε κλίμα έντασης συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017 το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων.

Ουσιαστικά βέβαια δεν υπήρξε Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς από τον Πρόεδρο, Ζάχο Χαλβαντζή τέθηκε προς ψηφοφορία το θέμα πάνω στο οποίο στηρίχθηκε το σύνολο της μειοψηφίας για να προκαλέσει τη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα να μην περάσει προς συζήτηση. Ο τίτλος του θέματος ήταν συγκεκριμένα: «Η τραγική διήμερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμίας, τα αδιέξοδα που δημιουργούνται στην διαχείριση των απορριμμάτων».

Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, που πυροδότησε και το κοινό που παρακολουθούσε και λίγο έλειψε να συμβούν ακρότητες. Μέρος της μειοψηφίας μάλιστα υποστήριξε και πρόταση μομφής προς τον Πρόεδρο ως πολιτική πράξη, ενώ χρειάστηκε και 20λεπτη διακοπή για να επανέρθει η ηρεμία.

Όπως σημειώσαμε πιο πάνω, από τη στιγμή που πήγε το θέμα στην ψηφοφορία δεν έγινε δεκτό προς συζήτηση από την πλειοψηφία και έληξε η συνεδρίαση μέσα σε αποδοκιμασίες από τους απολυμένους συμβασιούχους που βρίσκονταν και σήμερα στην αίθουσα της οδού Αινιάνων, όπως κι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Δήμου αλλά και της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Στη συνέχεια μάλιστα οι πρώην συμβασιούχοι πήγαν έξω από το Δημαρχείο φωνάζοντας συνθήματα κατά της Δημοτικής Αρχής.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση