Λαμία: Με τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης - Έκλεισαν πάλι την εθνική οδό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 13:40 Λαμία: Με τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης - Έκλεισαν πάλι την εθνική οδό

Για δυο ώρες τα τρακτέρ έκλεισαν το κέντρο της Λαμίας - Αμέσως μετά ακολούθησε αποκλεισμός της εθνικής οδού στο ύψος της Ανθήλης.

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Θύμιου Καραΐσκου βρέθηκαν λίγο μετά τις 11:00' το πρωί της Τετάρτης (31/1) αγρότες της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας που συσπειρώνονται στις κινητοποιήσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Τρακτέρ που προέρχονταν από το μπλόκο της Ανθήλης, μαζί με άλλα που κατέβηκαν για ενίσχυση από το Δομοκό, ανέβηκαν στο κέντρο μέσω της οδού Παπαποστόλου και Καποδιστρίου και από τις κεντρικές πλατείες Πάρκου και Λαού έφτασαν στο κτίριο της πλατείας Ελευθερίας μπλοκάροντας το κέντρο για περίπου 2 ώρες.

Αντιπροσωπεία των αγροτών είχε συνάντηση με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής και Κτηνιατρικής, Κώστα Καραγιάννη, χωρίς πάντως να μείνουν ικανοποιημένοι από τα όσα έλαβαν από την πλευρά της πολιτείας.

Όπως εξήγησε στην κάμερα του LamiaReport ο κ. Καραΐσκος η Περιφέρεια προσπαθεί από την πλευρά της να βοηθήσει ακόμη κι εκεί που δεν έχει αρμοδιότητα, ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βαγγέλης Τσολίσιος έκανε λόγο για τις ίδιες δικαιολογίες και ότι όποιος δεν είναι με το μέρος τους θα τους βρει απέναντι του, δίνοντας το σύνθημα για νέο κλείσιμο της εθνικής οδού:

Δείτε το βίντεο:

*Για μία περίπου ώρα από τη 1:30 μμ, οι αγρότες έκλεισαν ξανά τον ΑΘΕ στο ύψος της Ανθήλης, στέλνοντας το μήνυμά τους στην κυβέρνηση, ενόψει της Πανελλαδικής συγκέντρωσης που διοργανώνουν στις 3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο της Agrotica.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή κινητοποίηση των αγροτών στο κέντρο της πόλης...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση