Φθιώτιδα: Προσπάθησε να διαφύγει με μηχανή, αλλά έπεσε πάνω στην ΟΠΚΕ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 08:19 Φθιώτιδα: Προσπάθησε να διαφύγει με μηχανή, αλλά έπεσε πάνω στην ΟΠΚΕ

Κρυβόταν επί δύο ημέρες στα βουνά αποφεύγοντας τη σύλληψη για την εμπλοκή του στο διεθνές κύκλωμα με τα ναρκωτικά.

Στα χέρια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ έπεσε αργά το βράδυ της Τετάρτης (18/7) ένας εκ των μελών της διεθνούς σπείρας με τα ναρκωτικά που αποκάλυψε στη Φθιώτιδα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Πρόκειται για έναν 37χρονο Αλβανό που διέφευγε τη σύλληψη και είχε ρόλο στη φυτεία που αποκαλύφθηκε στο Καινούριο.

Τις τελευταίες δύο ημέρες μάλιστα κρυβόταν στα βουνά για αυτό και ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος, ωστόσο βρήκε τρόπο να ειδοποιήσει ομοεθνή του για να τον μεταφέρει με μηχανή στην Αθήνα.

Το βράδυ της Τετάρτης γύρω στις 11:30’ αστυνομικοί των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Φθιώτιδας (ΟΠΚΕ), σταμάτησαν στο ύψος των Λιβανατών για έλεγχο μια μηχανή με δύο επιβάτες που κινούνταν ύποπτα.

Όπως αποδείχτηκε συνοδηγός ήταν ο 37χρονος, ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή του επίσης Αλβανού οδηγού της μηχανής αν έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση ή απλά βοηθούσε στη διαφυγή του ομοεθνή του.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (20/7) θα απολογηθούν ενώπιων των Δικαστικών Λειτουργών, οι τέσσερις από τους οκτώ που συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και την πώληση ναρκωτικών ουσιών. Οι άλλοι τέσσερις συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση