Χοληστερόλη: Το εξωτικό φρούτο που μειώνει την «κακή» LDL, χωρίς να επηρεάζει την «καλή» HDL

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 10:19 Χοληστερόλη: Το εξωτικό φρούτο που μειώνει την «κακή» LDL, χωρίς να επηρεάζει την «καλή» HDL

Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, ενώ η ουδέτερη γεύση και κρεμώδης υφή του επιτρέπουν σε αυτό το φρούτο να «αλλάζει μορφές» και να προσαρμόζεται σε πληθώρα συνταγών - Εντάξτε το στη διατροφή σας, για να επωφεληθείτε απ' όλα όσα έχει να σας προσφέρει.

Το φρούτο με το ζωηρό χρώμα και την τροπική προέλευση ήταν για πολλούς άγνωστο μέχρι πρότινος. Τα τελευταία χρόνια, όμως, το αβοκάντο κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, χάρη στα πολύτιμα οφέλη που αποδεικνύεται ότι έχει για τον οργανισμό. Μεταξύ άλλων, αυτό το θεωρείται ότι προστατεύει την καρδιά, ρίχνει την πίεση και αποτελεί εξαιρετικό σύμμαχο αντιγήρανσης. Ιδιαίτερα ευεργετικό, όμως, δείχνει να είναι και για τη μείωση της χοληστερόλης και ιδιαίτερα της «κακής» LDL χοληστερόλης.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να εντάσσουν το αβοκάντο στην καθημερινή τους διατροφή.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση