Το αντιοξειδωτικό υπερ-φρούτο που ρίχνει σάκχαρο και χοληστερόλη - Ιδανικό για αθλητές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 12:43 Το αντιοξειδωτικό υπερ-φρούτο που ρίχνει σάκχαρο και χοληστερόλη - Ιδανικό για αθλητές

Συνώνυμο της καλοτυχίας, της γονιμότητας και της ευτυχίας, το φρούτο αυτό βρίσκεται στη λίστα με τα πιο σημαντικά φρούτα που επιλέγουμε κυρίως για τα οφέλη του στην υγεία μας

Το έχουμε συνδέσει με το χειμώνα, όμως στην πραγματικότητα η εποχή του ξεκινά από τον Σεπτέμβριο και διαρκεί έως και τον Ιανουάριο. Το βαθυκόκκινο χρώμα του μας ελκύει, αλλά η δυσκολία στο να απομονώσουμε τους βρώσιμους σπόρους από το υπόλοιπο φρούτο μας αποθαρρύνει. Μαθαίνοντας, όμως, πόσα σημαντικά οφέλη κρύβει για την υγεία και τον οργανισμό μας, όλοι θα θέλουμε να εντάξουμε το ρόδι στην καθημερινή μας διατροφή.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού είναι γνωστές εδώ και αιώνες, με το συγκεκριμένο φρούτο να αξιοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια ως ασπίδα προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση