• Εκτύπωση

Τελετή Ορκωμοσίας Αποφοίτων Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Λαμίας - βίντεο - συνέντευξη


 
Μια μέρα που τα δεκάδες διατάγματα για τις αλλαγές στα εκπαιδευτικά Ιδρύματα αυτής της χώρας, δημοσιεύτηκαν με τις κακές δυστυχώς εξελίξεις για το ΤΕΙ Λαμίας, μιας και χάνει ένα δυνατό και ζωντανό τμήμα της αυτό της Ηλεκτρολογίας, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας για τους φοιτητές της Φυσικοθεραπείας που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στη Λαμία.

Με νέο τρόπο απονομής, πολύ πιο καλά οργανωμένο από παλιότερες τελετές που έχουμε παρακολουθήσει, υπό τη διοργάνωση του τμήματος και με τη συνεργασία των φοιτητών, συγγενείς και φίλοι, καταχειροκρότησαν τους συγκινημένους φοιτητές που πια ανοίγει ένας νέος δρόμος μπροστά τους.

Το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Λαμίας, έχει καταστήσει μέχρι σήμερα 929 πτυχιούχους φυσικοθεραπευτές πολλοί από τους οποίους έχουν πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις του προέδρου του συμβουλίου κου Φιλίππου για την ανάγκη Μεταπτυχιακών προγραμμάτων και στο ΤΕΙ Λαμίας.



Χαιρετισμοί απευθύνθηκαν από:

Πρόεδρο του ΤΕΙ κ. Καρκάνη
Πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Φιλίππου
Διευθυντή ΣΕΥΠ κ. Δημόπουλο
Πρόεδρο τμήματος Φυσικοθεραπείας κ. Καπρέλη
Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών κ. Γεώργιο Μπάκα

Μουσική σύνθεση ειδικά για την τελετή αποφοίτησης από τον απόφοιτο του τμήματος Φυσικοθεραπείας Βασιλειάδη Γιώργο.

Στην τελετή εκτός των άλλων μίλησε και η ψυχολόγος κ. Μαρία Σκαρλάτου με θέμα "Αλλαγές και σταθμοί στη πορεία της ζωής μας".

Επίσημος καλεσμένος ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών κ. Μπάκας Γεώργιος ο οποίος μίλησε στην κάμερα του LamiaReport.



Δημοσιογραφική επιμέλεια Γιώργος Παπασταμούλος
κάμερα - ήχος Ακης Λούκας




 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB