• Εκτύπωση

Συμμορία "χτύπησε" δυο επιχειρήσεις στη Λαμία - Δείτε τι κατέγραψαν οι κάμερες - ΒΙΝΤΕΟ


Τουλάχιστον δυο επιχειρήσεις "επισκέφθηκαν" προχθές βράδυ άγνωστοι δράστες - << Γίναμε Σικάγο...>> είπε ένας από τους ιδιοκτήτες στο LamiaReport.

Το πρώτο χτύπημα έγινε στις 8:00΄ το βράδυ της Τετάρτης στην είσοδο της πόλης και συγκεκριμένα στον παράδρομο που της εθνικής, σε επιχείρηση εμπορίας φρούτων, που βρίσκεται δίπλα από την εταιρία "ΑΦΟΙ ΚΑΒΒΑΔΙΑ".

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι άγνωστοι δράστες σταμάτησαν με το αυτοκίνητο έξω από την επιχείρηση εμπορίας φρούτων του Στάθη Μπουλούμπαση. Από το αυτοκίνητο κατέβηκαν πέντε άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Αρχικά προσπάθησαν να παραβιάσουν μια πλαϊνή πόρτα. Όταν όμως είδαν ότι δεν μπορούσαν, "ξήλωσαν" τα κάγκελα από το παράθυρο του γραφείου και αφού έσπασαν το τζάμι μπήκαν μέσα και πήραν περίπου 400 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο.

Στόχο είχαν μόνο τα χρήματα, αφού δεν πήραν υπολογιστές και άλλα αντικείμενα. Επίσης φεύγοντας έκλεψαν και τις πινακίδες από ένα φορτηγάκι της επιχείρησης που ήταν παρκαρισμένο απ΄ έξω.

Δείτε κάποιες εικόνες από το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει η επιχείρηση:



«Γίναμε Σικάγο...» είπε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στο LamiaReport. Όπως μας είπε επίσης, η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 2:00΄ περίπου τα ξημερώματα από διανομέα εφημερίδων, που είδε σπασμένο το παράθυρο, ωστόσο οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, αν και είδαν παραβιασμένο το χώρο δεν τον ενημέρωσαν, γιατί όπως δικαιολογήθηκαν αργότερα δεν μπόρεσαν να βρουν το τηλέφωνο από το σπίτι.

Έτσι νωρίς το πρωί που πήγε ο γιος του στην επιχείρηση είδε τι ακριβώς έγινε και ενημέρωσε εκ νέου την Ασφάλεια για να δει και τι υλικό από τις κάμερες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ίδιοι δράστες χθες βράδυ, από τις 9:00΄ μέχρι τη 1:00΄τα ξημερώματα, επισκέφθηκαν και άλλη επιχείρηση έξω από τη Λαμία και συγκεκριμένα στο δρόμο Λαμία - Μοσχοχώρι.

Και σε αυτήν την περίπτωση μπήκαν μέσα στον προαύλιο χώρο και γύρισαν τις κάμερες προς τα πάνω. Έσπασαν το τζαμαρία της πόρτας και μπήκαν στα γραφεία. Αφού έψαξαν για χρήματα και δεν βρήκαν τίποτα, τελικά πήραν το καταγραφικό από το κλειστό κύκλωμα και έφυγαν χωρίς να πάρουν υπολογιστές ή άλλα πράγματα από την επιχείρηση.

 
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB