Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ «έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο στη Γλασκώβη και θύμισε πριγκίπισσα Νταϊάνα
Διήμερη περιοδεία στη Γλασκώβη πραγματοποιούν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον και όπως ήταν αναμενόμενο πολύς κόσμος έσπευσε για να τους δει από κοντά.
Κατά την επίσκεψη τους στοKennishead και ενώ χαιρετούσαν τους κατοίκους της περιοχής, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ “έσπασε” το βασιλικό πρωτόκολλο και αγκάλιασε τονντόπιο Γουίλιαμ Μπερνς, έναν 66χρονο, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του.
Φυσικά, τα φλας… άστραψαν και το στιγμιότυπο “πρωταγωνίστησε” σε όλα τα βρετανικά -και όχι μόνο- ΜΜΕ, που σχολιάζουν ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ “χτίζουν” ένα διαφορετικό προφίλ, θέλοντας να είναι πιο προσιτοί, ενώ παρομοίασαν την τρυφερή στιγμή του πρίγκιπα Γουίλιαμ με αντίστοιχες που είχε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!