Μάλια: Έψαχναν το βιαστή της 34χρονης και τελικά ήταν ο πατέρας της
Μια ακόμα σοκαριστική βλέπει το «φως» της δημοσιότητας στην Κρήτη, μεπρωταγωνιστή έναν 62χρονο Βρετανό τουρίσταο οποίοςφέρεται να βίασε την ίδια του την κόρη στα Μάλια.
Ειδικότερα, μια34χρονη τουρίστρια από την Βρετανίαφέρεται να πήγε τοαπόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου στο ΑΤ Χερσονήσουπροκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στα Μάλια, όσο ήταν μεθυσμένη,χωρίς να μπορεί να υποδείξει, σύμφωνα με πληροφορίες,τον δράστη λόγω μέθης.
Σύμφωνα με τοneakriti.gr, για περισσότερα από δυο 24ωρα οι αστυνομικοί της περιοχής εξέτασαν υλικό από τις κάμερες, ερευνώντας παράλληλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Όπως αποδείχθηκε,ο πατέρας της είχε αποπειραθεί να προβεί σε ασελγείς πράξεις καιμέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν, την χτύπησε στο πρόσωποκαι τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, τηνβίασε σε ερημική παραλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τελικάσήμερα Σάββατο 11 Ιουνίου προσήχθηκαιστην συνέχεια συνελήφθη ο πατέρας της γυναίκαςμε τον οποίο έκαναν μαζί διακοπές στα Μάλια και ο οποίος φέρεται να βίασε την ίδια του την κόρη.
Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν σε βιασμό, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας.
Ηάτυχη γυναίκα θα εξεταστεί από ιατροδικαστήκαι οΒρετανός αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!