ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 6 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κοντά στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ το ΕΚΠΕ Φθιώτιδας

Κοντά στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ το ΕΚΠΕ Φθιώτιδας

Μαζί στην απεργία της 13ης Νοέμβρη…

Με νέα ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, δηλώνει τη στήριξη του μακροχρόνιου και δίκαιου αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που παλεύουν καθημερινά για τη βιωσιμότητα της επιχείρησης αλλά και των θέσεων και σχέσεων εργασίας.

Όπως αναφέρει η Διοίκηση του ΕΚΠΕΦ στην ίδια ανακοίνωση, «στεκόμαστε στο πλευρό τους και αγωνιζόμαστε για εργασιακά κεκτημένα που έχουν κατακτηθεί μέσα από σκληρούς αγώνες δεκαετιών και είναι πληρωμένα με το βαρύ φόρο αίματος των δεκάδων νεκρών εργατών που θυσίασαν την ίδια τους τη ζωή για το μεροκάματο».

Για αυτό το λόγο το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας συμμετέχει στην 24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση το Σάββατο 13 Νοέμβρη 2021 στην Αθήνα, στο Υπουργείο Οικονομικών στις 11.00 π.μ., δρομολογώντας λεωφορείο από Λαμία.

Αναχώρηση λεωφορείου: 7.00 π.μ. από Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.