Ξεκινάει το έργο αποκατάστασης στο Μοναστήρι της Νεράιδας Στυλίδας (ΦΩΤΟ)
Την προγραμματική σύμβαση υπέγραψαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας και η Δήμαρχος Στυλίδας.
Διαβάστε το δελτίο τύπου:
Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, η Δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών στο γραφείο της, όπου και συνυπέγραψαν την προγραμματική σύμβαση του έργου: «Αποκατάσταση του Νότιου Τμήματος του Περίβολου της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νεράιδας Φθιώτιδας».
Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Συμεών για την καθοριστική συμβολή του στην εύρεση χρηματοδότησης, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για την ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας κα Ευθυμία Καράντζαλη για τη γόνιμη συνεργασία.
Η διάσωση του μνημείου και η δυνατότητα συντήρησης και αξιοποίησής του με στόχο την επαναφορά στην αρχική του κατάσταση και την επαναλειτουργία της Ιεράς Μονής αποτελεί έναν ακόμη στόχο της Δημοτικής Αρχής.
Δείτε φωτογραφίες:
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!