ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 14 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Έκλεψε αυτοκίνητο αλλά τράκαρε και βρέθηκε με χειροπέδες

Έκλεψε αυτοκίνητο αλλά τράκαρε και βρέθηκε με χειροπέδες

Σύλληψη επ’ αυτοφώρω για κλοπή φιαλών υγραερίων στη Χαλκίδα…

Συνελήφθη, σήμερα (01-02-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βαθύ Αυλίδας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας Έλληνας, για κλοπή αυτοκινήτου.

Ο κλέφτης όμως έγινε αντιληπτός και σύντομα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί. Τότε εκείνος προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε σε μαντρότοιχο οικίας και ακινητοποιήθηκε.

Ο κλέφτης δεν τραυματίστηκε και λίγες στιγμές αργότερα φορούσε χειροπέδες, ενώ το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, όπως και σε μία ακόμη απόπειρα κλοπής που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (31/1), στη Χαλκίδα. Ο επίδοξος κλέφτης κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, την ώρα που επιχειρούσε να αφαιρέσει φιάλες υγραερίου από σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Εξιχνίαση κλοπής

Τέλος από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από σπίτι, που διαπράχθηκε απογευματινές ώρες της 10-12-2021, σε περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) Ελλήνων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω παραβίασαν πόρτα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία σειρήνα συναγερμού, ένα πληκτρολόγιο, το ραντάρ και το ρούτερ καταγραφής του.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.