ΑΕΚ: Ημέρα Τζέιμς Πενράις στην Ένωση
Ο Σκωτσέζος μπακ θα φορέσει σήμερα (05.07.2025) την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Την μετεγγραφή του Τζέιμς Πενράις ετοιμάζεται να ανακοινώσει η ΑΕΚ, κάνοντας έτσι την τρίτη της φετινή προσθήκη, κατά την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.
Ο Τζέιμς Πενράις βρίσκεται από χθες (04.07.2025) στην Ολλανδία -όπου η ΑΕΚ κάνει την προετοιμασία της- για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση.
Ο 26χρονος Σκωτσέζος μπακ αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα (05.07.2025) από την ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος» έκανε μία υψηλή πρόταση στη Χαρτς, που έφτασε τα 2,3 εκατ. ευρώ για τον 26χρονο άσο, ο οποίος θα αμείβεται με 800.000 ετησίως μέχρι το 2028.
Την περσινή σεζόν ο Πενράις αγωνίστηκε σε 46 παιχνίδια, ενώ είχε 2 γκολ και 7 ασίστ με 4.041′ λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αναδείχθηκε και στην κορυφαία ενδεκάδα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.
Πηγή: newsit.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!