ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στέφανος Τσιτσιπάς και Στέφανος Σακελλαρίδης νίκησαν με 2-0 τους Ροντρίγκο Πατσέκο και Άλαν Μαγαδάν στο Davis CUP για το 2-1 της Ελλάδας

Στέφανος Τσιτσιπάς και Στέφανος Σακελλαρίδης νίκησαν με 2-0 τους Ροντρίγκο Πατσέκο και Άλαν Μαγαδάν στο Davis CUP για το 2-1 της Ελλάδας

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση η Εθνική Ομάδα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Στέφανος Σακελλαρίδης νίκησαν με 2-0 σετ (6-3, 6-4) τους Ροντρίγκο Πατσέκο και Άλαν Μαγαδάν στο τρίτο παιχνίδι της Ελλάδας με το Μεξικό για το Davis CUP, με αποτέλεσμα η Εθνική μας Ομάδα να πάρει το προβάδισμα με 2-1.

Μετά την ήττα του Στέφανου Σακελλαρίδη στην πρεμιέρα και την ισοφάριση στη συνέχεια με τον Στέφανο Τσιτσιπά για την Ελλάδα, οι δύο Έλληνες τενίστες έκαναν το 2-1 επί του Μεξικού και πλέον η “γαλανόλευκη” είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα προκριματικά του 2027.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει πια τον Ροντρίγκο Πατσέκο, για να “σφραγίσει” την πρόκριση της Ελλάδας και να της επιτρέψει να βρεθεί στα qualifiers του Davis Cup, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

πηγή: newsit.gr

Ισπανικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό, Ομπράντοβιτς, Φρανσίσκο και αποχώρηση Σορτς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ισπανικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό, Ομπράντοβιτς, Φρανσίσκο και αποχώρηση Σορτς
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google