ΑΕΚ – Μπέερσχοτ 4-1: Φιλική «τεσσάρα» με ντεμπούτο Πενράις για την Ένωση

Εξαιρετική εικόνα από την ΑΕΚ στο τρίτο της φιλικό στην Ολλανδία.
“Καταιγιστική” ήταν η ΑΕΚ στη φιλική αναμέτρηση με την Μπέερσχοτ στην Ολλανδία και τη “σάρωσε” με 4-1, σε ένα παιχνίδι που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο και ο Τζέιμς Πενράις.
Η ΑΕΚ έκανε ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο, με τον Λιούμπισιτς να ανοίγει το σκορ από το 10ο λεπτό του αγώνα και τους Πιερό και Περέιρα να “καθαρίζουν” το ματς πριν τη διακοπή για την ανάπαυλα, στο φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Νίκολιτς πέτυχε και 4ο γκολ με τον Γκατσίνοβτς, αλλά την παράσταση “έκλεψε” και η πρώτη συμμετοχή του νέο μετεγγραφικού αποκτήματος της Ένωσης, Τζέιμς Πενράις, ο οποίος και πέρασε στο ματς ως αλλαγή του Πήλιου. Οι Βέλγοι δε, πέτυχαν στο φινάλε το γκολ της τιμής, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.
Η σύνθεση της ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος (64′ Πενράις), Μουκουντί (64′ Βίντα), Ρέλβας, Ρότα (77′ Κοσίδης), Μάνταλος (64′ Σιμάνσκι), Λιούμπιτσιτς (64′ Γιόνσον), Περέιρα (64′ Γκατσίνοβιτς), Κοϊτά (74′ Καλοσκάμης), Ζίνι (64′ Κουτέσα), Πιερό (46′ Μαρσιάλ).
Πηγή: newsit.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!