ΑΕΚ – Προμηθέας Πάτρας 102-85: Πάρτι της Ένωσης στη Sunel Arena
Δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Πατρινούς η ομάδα του Σάκοτα.
Η ΑΕΚ κέρδισε 102-85 τον Προμηθέα Πάτρας για την 20 αγωνιστική της GBL και έφτασε τις 14 νίκες στη σεζόν αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα σε σχέση με τον τέταρτο ΠΑΟΚ.
Ο Λεκαβίτσιους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στη Sunel Arena (18 πόντους και 4 ασίστ), η οποία όμως κόντρα στον Προμηθέα είχε πολλούς πρωταγωνιστές και αυτό της χάρισε μία εύκολη και επιβλητική νίκη.
Νάναλι και Γκρέι ακολούθησαν στο σκοράρισμα με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Μπράουν συμπλήρωσε με 12.
Για τον Προμηθέα ξεχώρισε ο Χάρις με 21 πόντους, όπως και οι Γκραντ και Τάκερ που πέτυχαν 17. Πέρα από αυτούς η ομάδα του Σεγκούρα δεν πήρε βοήθειες από τους Έλληνες παίκτες που οι περισσότεροι έμειναν χαμηλά. Μόνο ο Πλώτας προσέγγισε τους 10 πόντους, αφού πέτυχε 9.
Η Ένωση έχει ρεκόρ 14-4 στη GBL και είναι καθαρά στην τρίτη θέση, με τον τέταρτο ΠΑΟΚ να είναι τρεις νίκες πίσω, έχοντας όμως και δύο παιχνίδι λιγότερα. Ο Προμηθέας παρέμεινε εκτός 8άδας, αφού με ρεκόρ 6-12 είναι 9ος.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-21, 52-38, 77-57, 102-85.
Πηγή: newsit.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!