ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

ΑΕΚ: Το τρόπαιο του πρωταθλήματος ξεκινά το ταξίδι του σε Ελλάδα, Κύπρο και Κωνσταντινούπολη

ΑΕΚ: Το τρόπαιο του πρωταθλήματος ξεκινά το ταξίδι του σε Ελλάδα, Κύπρο και Κωνσταντινούπολη

Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το τρόπαιο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Το τρόπαιο του 14ου πρωταθλήματος της ΑΕΚ ξεκινά το μεγάλο του ταξίδι σε Ελλάδα και εξωτερικό! Σε μια όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (14.06.2026) έξω από την Allwyn Arena, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πραγματοποίησε την εκδήλωση για την έναρξη του ταξιδιού της κούπας της Super League.

Γιορτάζοντας την κατάκτηση της Super League και θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο, η ΑΕΚ γνωστοποίησε τις πόλεις του ταξιδιού το οποίο ξεκινά επίσημα από σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

«Το τρόπαιο θα ταξιδέψει σε σημαντικά κέντρα προορισμού σε όλη την Ελλάδα μεταφέροντας αξίες, ιδανικά, όραμα για το μέλλον. Πρώτος σταθμός μετά τη ΝΦ η Καλαμάτα όπου τον Μάρτιο του 1821 ήταν η πρώτη πόλη που απελευθερώθηκε.

Τον Ιούλιο θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη, η σχέση της ΑΕΚ με Κων/πολη δεν είναι απλώς ιστορία, είναι ζωντανή συνέχεια. Θα βρεθεί δίπλα σε κάθε φίλαθλο που πιστεύει σε καλύτερο αύριο, ας είναι πηγή έμπνευσης. Για αυτό ότι κάνεις να το κάνεις με αγάπη, με υπομονή, επιμονή, πίστη, πάθος και προσήλωση στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι. Η ΑΕΚ είναι ομάδα και ιδέα αλλά πάνω από όλα είναι κίνημα και στάση ζωής. Ζήτω η ΑΕΚ!” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάριος Ηλιόπουλος από την πλατεία αετού.

Το πρόγραμμα του trophy tour της ΑΕΚ:

14-16/06/2026: Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Σπανούλης μετά την αποθεωτική υποδοχή από τον κόσμο του Άρη Betsson: «Αυτή είναι η αρχή για το όραμά μας»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Σπανούλης μετά την αποθεωτική υποδοχή από τον κόσμο του Άρη Betsson: «Αυτή είναι η αρχή για το όραμά μας»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google