ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Απαρηγόρητη η Εμμανουηλίδου για το λάθος στις σκυτάλες: Συγγνώμη, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να κάνω αυτό που έπρεπε - ΒΙΝΤΕΟ

Απαρηγόρητη η Εμμανουηλίδου για το λάθος στις σκυτάλες: Συγγνώμη, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να κάνω αυτό που έπρεπε - ΒΙΝΤΕΟ

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου δεν μπόρεσε να κάνει την αλλαγή στη σκυτάλη στον αγώνα των 4χ100μ - Δείτε βίντεο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Συγγνώμη από τις συναθλήτριές της αλλά και τους προπονητές της ζήτησε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

Η σπουδαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια συμμετείχε στον αγώνα των 4χ100μ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μπέρμιγχαμ αλλά δεν κατάφερε στην τελευταία αλλαγή να πάρει τη σκυτάλη από την Δήμητρα Τσουκαλά και έτσι δεν τερμάτισε.


Η Εμμανουηλίδου ήταν απαρηγόρητη μετά και δεν πίστευε αυτό που έκανε. Λίγες ώρες αργότερα με κείμενό της στα social media ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα.

Η ανάρτηση της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου 

«Τα συναισθήματα και το πώς νιώθω σήμερα τα δείχνουν ίσως καλύτερα οι φωτογραφίες. Φέτος νιώθω ότι όλα έρχονται πάνω μου. Σήμερα στη σκυτάλη ένα λάθος δικό μου μας κόστισε τον τερματισμό. Και αυτό με πονάει πολύ.
Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στις συναθλήτριες μου και στους προπονητές. Δουλέψαμε πολύ γι αυτή τη στιγμή και ξέρω πόσο πολύ θέλαμε το πανελλήνιο ρεκόρ. Λυπάμαι πραγματικά που δεν κατάφερα να κάνω αυτό που έπρεπε για την ομάδα μου.

Υ.Γ. Ίσως απ' έξω να φαίνεται διαφορετικά. Εκείνη τη στιγμή όμως ήμασταν απλώς δύο αθλήτριες που προσπαθούσαν να διαχειριστούν την απογοήτευση τους και δεν μπορούσαν να σταθούν μπροστά στην κάμερα».


Συγκινεί ο Σίσκος: Έκανε το θαύμα της η Παναγία και έφερα το μετάλλιο για την πατρίδα και τους πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φωτιές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Συγκινεί ο Σίσκος: Έκανε το θαύμα της η Παναγία και έφερα το μετάλλιο για την πατρίδα και τους πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φωτιές
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google