Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 1-0: Νέα γκέλα με κακή εμφάνιση για τους Πειραιώτες
Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό εντός έδρας για την 9η αγωνιστική της Super League, με τον Γιαμπλόνσκι στο 21ο λεπτό να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη για τους Πειραιώτες.
Ο Ολυμπιακός ο οποίος ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές στην 11αδα του, μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Αντίθετα σε μια φάση διαρκείας οι γηπεδούχοι στο 21ο λεπτό μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Κρεσπί έκανε ένα δυνατό σουτ, με τον Γιαμπλόνσκι να κάνει την προβολή στη μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα του Τζολάκη.
Με αυτό τον τρόπο ο Αστέρας μπήκε μπροστά στο σκορ, μεταφέροντας άγχος και πίεση στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.
Με αυτό τον τρόπο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους Αρκάδες να προηγούνται 1-0.
Στο δεύτερο μέρος ο Μεντιλίμπαρ έκανε 2 γρήγορες αλλαγές, με τον Έσε να μπαίνει στη θέση του Στάμενιτς και τον Γουίλιαν στου Μασούρα.
Παρόλα αυτά ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο 2ο 45λεπτο, με τον Μακέντα στο 50΄να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 2-0, ωστόσο το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τζολάκη, με το 1-0 να παραμένει.
Ο Ολυμπιακός όσο περνούσε ο χρόνος πήρε ρίσκα, με τον Μεντιλίμπαρ να βάζει στο γήπεδο και τον Ελ Κααμπί και τον Ζέλσον Μαρτίνς και τον Γιαζίτσι προκειμένου να γίνει πιο επιθετική η ομάδα του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη στον αγωνιστικό χώρο.
Οι Πειραιώτες έμοιαζαν μπερδεμένοι στο γήπεδο και δεν κατάφεραν να βάλουν την μπάλα με αξιώσεις στην περιοχή του Αστέρα, ο οποίος έλεγχε χωρίς δυσκολία το παιχνίδι.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 84΄όταν ο Ελ Κααμπί σημάδεψε το δοκάρι, μετά από την γλυκιά σέντρα του Κοστίνια.
Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα κατάφεραν να εξουδετερώσουν τις επιθετικές προσπάθειες του Ολυμπιακού με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει την ομάδα του Σάββας Παντελίδη νικήτρια.
Παράλληλα ο Ολυμπιακός έμεινε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.
Από την πλευρά τους οι Αρκάδες σκαρφάλωσαν στην 7η θέση με 13.
πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Ο Απόστολος Λύτρας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του διαιτητή Ηλία Κορομηλά – «Δεν έχει καμία σχέση με τις πράξεις που του αποδίδονται»
«Ο Ηλίας Κορομηλάς θα απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια σε κάθε ερώτημα που θα του τεθεί και να συμβάλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα
Γέμισε από επισκέπτες το Ροβολιάρι Φθιώτιδας με τον αγώνα ορεινού τρεξίματος «Ροβολώντας στα Άγραφα»
Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026
Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νέα ήττα των Μαϊάμι Χιτ: «Έχουμε πάθει σοκ»
Ο Έλληνας σούπερ σταρ εξήγησε τι φταίει στο κακό ξεκίνημα των Χιτ στο NBA
Σκάνδαλο μπάσκετ: Μέσα στα στημένα παιχνίδια αγώνες με ομάδες της Φθιώτιδας και της Εύβοιας
Το "δώρο" του προπονητή του ΟΦΗ μετά το ματς στην Αταλάντη. Και το παιχνίδι του Έσπέρου Λαμίας μέσα στην Πάτρα. Αναλυτικά όλη η λίστα με τα στημένα παιχνίδια στο μπάσκετ
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Αυτοί είναι οι 49 αγώνες που ερευνώνται για τα στημένα – Η επιστολή του ανακριτή προς την Επιτροπή Παιγνίων
Ο ανακριτής ζητά να πληροφορηθεί αν οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις, που καλύπτουν τη δεκαετία 2016 - 2026, προσφέρονταν για στοιχηματισμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό