Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-2: Ο Φούντας «καθάρισε» για τους Κρητικούς στο Περιστέρι
Δύο γκολ πέτυχε ο Έλληνας επιθετικός στη νίκη της ομάδας του
Ο ΟΦΗ έφυγε με το τρίποντο από την έδρα του Ατρομήτου, νικώντας 2-1, χάρη στα δύο γκολ που έβαλε ο Ταξιάρχης Φούντας, σε ένα παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Super League.
Ο Φούντας έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ στο 15′ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Φερνάντεθ, όμως ο Μουτουσάμι με πλασέ, το οποίο κόντραρε σε παίκτη των φιλοξενούμενων ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ατρόμητο.
Ο ΟΦΗ βρήκε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ της νίκης, καθώς ο Φούντας στο 49′ πήρε το ριμπάουντ μετά από δοκάρι του Αποστολάκη και με κεφαλιά έκανε το 2-1 στο παιχνίδι, όπου ήταν και το τελικό σκορ.
Ο Λαμπρόπουλος του ΟΦΗ είδε κόκκινη κάρτα από τον Φωτιά στο 66′ για μαρκάρισμα στον Τσαντίλα, όμως μέσω VAR ο διαιτητής πήρε πίσω την κάρτα, καθώς ο επιθετικός των γηπεδούχων ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης.
Οι Περιστεριώτες πίεσαν για να ισοφαρίσουν, όμως δεν τα κατάφεραν και οι Κρητικοί πήραν ένα τρίποντο που τους ανέβασε στην 8η θέση με 21 βαθμούς. Ο Ατρόμητος είναι 10ος με 17 βαθμούς.
πηγή: newsit.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!