Φέγενορντ – Παναθηναϊκός: «Σενάριο» με νέα αλλαγή ώρας, ακόμα και για αναβολή του αγώνα για το Europa League
Τι αναφέρουν τα Μέσα της Ολλανδίας για το ματς του «τριφυλλιού».
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φέγενορντ για την 3η αγωνιστική της League Phase του Εuropa League, μια αναμέτρηση που έχει συναντήσει αρκετές δυσκολίες και που -σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ολλανδία- βρίσκεται στον «αέρα».
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται στο Ρότερνταμ μετά τις 19:00, οδήγησαν στην αλλαγή ώρας έναρξης της αναμέτρησης. Από τις 19:45, το Φέγενορντ – Παναθηναϊκός μεταφέρθηκε στις 17:30 (ώρα Ελλάδας).
Ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν ώρα με την ώρα, καθώς στην Ολλανδία έχει σημάνει «πορτοκαλί» συναγερμός! Όπως αναφέρει τη Telegraaf , αλλά και το Vi.NL οι παρατηρητές της αναμέτρησης, μαζί με ανθρώπους της UEFA, αλλά και ανθρώπους των δυο ομάδων, συνεδριάζουν προκειμένου να πάρουν απόφαση, είτε για νέα αλλαγή ώρας (22:00), είτε ακόμη και για αναβολή!
Το τελευταίο σενάριο, ωστόσο, συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, καθώς θα πρέπει να βρεθεί νέα ημερομηνία, κάτι στο οποίο η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία δεν λέει εύκολα το «ναι».
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Η Άνα Σμρεκ εντυπωσιάζει με το ύψος και τις σωματικές αναλογίες της, ενώ μια φωτογραφία της δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,60 μ. έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Super League: Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός, το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού και η επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών ματς – Έμεινε μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός
Γ’ Εθνική: Τεσσάρα για τη Λαμία, πρώτη νίκη για Σταυρό, ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ο Κηφισσός
Στην πρώτη θέση πέρασε η Κάρυστος…
Ολική ανατροπή και νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή
Σε ένα τρελό ματς γεμάτο ανατροπές ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι (2-1) από ένα χτύπημα φάουλ-πάρε βάλε του Ζίβκοβιτς στον Μιχαηλίδη και έμεινε όρθιος στη μάχη της βαθμολογίας - Στα ίσα ο Ηρακλής, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες
Κηφισιά – Άρης 1-2: Ο Γκαρέ λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς στη Λεωφόρο
Οι κίτρινοι πήραν σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο στη Super League.
Παναθηναϊκός – Αστέρα Τρίπολης 5-1: Πράσινο πάρτι στο ΟΑΚΑ και επιστροφή στις νίκες στη Super League
Οι πράσινοι «έσβησαν» με επιβλητικό τρόπο την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» και παρέμειναν στην κορυφή της Super League.