ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Γιαννακόπουλος για Βαλαντσιούνας: «Εμείς θέλουμε, αυτός θέλει, αλλά δεν είναι στο χέρι μας»

Γιαννακόπουλος για Βαλαντσιούνας: «Εμείς θέλουμε, αυτός θέλει, αλλά δεν είναι στο χέρι μας»

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για τον Λιθουανό μπασκετμπολίστα.

Για τον Γιόνας Βαλαντσιούνας μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τον ισχυρό άνδρα των «πράσινων» να αναφέρεται για την περίπτωση ο 32χρονος μπασκετμπολίστα να φορέσει το τριφύλλι στο στήθος

Κατά τη διάρκεια ενός live στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βαλαντσιούνας, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία, αλλά και ορισμένα εμπόδια που δεν εξαρτώνται από την πλευρά των «πράσινων».

«Τι να πω για Βαλαντσιούνας; Εμείς θέλουμε, αυτός θέλει. Αν δεν πει ναι η ομάδα του, τι να κάνουμε; Δεν είναι στο χέρι μας κάποια πράγματα. Όταν τελειώσει η ιστορία θα τα πούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας για συμβόλαιο τριών ετών με αποδοχές που θα φτάνουν τα 12 εκατομμύρια, ωστόσο για να γίνει η μεταγραφή, θα πρέπει ο Λιθουανός να μείνει ελεύθερος από τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ωστόσο η ομάδα του ΝΒΑ πρόσφατα τον απέκτησε με ανταλλαγή από τους Σακραμέντο Κινγκς και για την ώρα δεν φέρεται διατεθειμένη να τον αποδεσμεύσει από το ρόστερ της. Αυτό σημαίνει πως ο Βαλαντσιούνας δεν μπορεί να φύγει από το ΝΒΑ και φυσικά να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης