Κέντρικ Ναν: Τα highlights του Αμερικανού από το Game 2 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια και η ατάκα του Κόμπι Μπράιαντ
Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού θυμήθηκε μια ατάκα του “Black Mamba”
Ο Κέντρικ Ναν ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Βαλένθια, στο Game 2 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague. Μία ημέρα μετά, ο Αμερικανός γκαρντ του “τριφυλλιού” ανέβασε ένα video με τα highlights του από το παιχνίδι, γράφοντας στη λεζάντα «πώς το έλεγε ο Κόμπι;».
Όπως δείχνει το τέλος του βίντεο, ο Κέντρικ Ναν αναφέρεται στο “job’s not finished”, μια εμβληματική φράση του Kόμπι Μπράιαντ από τους τελικούς του NBA το 2009, όταν οι Λέικερς είχαν προηγηθεί των Ορλάντο Μάτζικ με 2-0 .
Ο Κόμπι Μπράιαντ, όπως αναφέρει το newsit.gr, αρνήθηκε να πανηγυρίσει, λέγοντας στους δημοσιογράφους: “Τι υπάρχει για να είμαστε χαρούμενοι; Η δουλειά δεν έχει τελειώσει”.
Μια δήλωση σχετική με το «Mamba Mentality», που δίνει έμφαση στη συγκέντρωση και την αφοσίωση μέχρι να επιτευχθεί ο τελικός στόχος.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 97-86 από το Μαρούσι σε φιλικό προετοιμασίας – Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Ρογκαβόπουλο
Εννέα απουσίες είχε το “τριφύλλι” στο φιλικό στην έδρα του Αμαρουσίου
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.