Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Ο Μαροκινός ήταν ο κορυφαίος του αγωνιστικού χώρου, στον τελικό του ΟΑΚΑ
Με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να αποδεικνύεται για ένα ακόμα ματς… λύρα εκατό, ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ (0-2) στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησε τον θεσμό για 29η φορά στην ιστορία του, κάνοντας το νταμπλ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν ο κορυφαίος παίκτης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτό που… άνοιξε το δρόμο για τη νίκη των Πειραιωτών, κάνοντας το 1-0 μόλις στο 9′ της αναμέτρησης, ενώ είχε και την ασίστ στο 0-2 του Γιάρεμτσουκ, στις καθυστερήσεις.
Λίγο μετά τη λήξη του τελικού, ο Μαροκινός επιθετικός ενημερώθηκε για την προσωπική του εμπειρία, αφού αναδείχθηκε MVP του “μεγάλου” αγώνα.
Ο Ελ Κααμπί πήρε το βραβείο του αλλά και την αγκαλιά του Βαγγέλη Μαρινάκη, λίγο πριν η ομάδα του σηκώσει το τρόπαιο στον αττικό ουρανό.
πηγή: Newsit.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!