ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 7 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Εμμανουήλ Καραλής στον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Ο Εμμανουήλ Καραλής στον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Ο Εμμανουήλ Καράλης πέρασε με άνεση στον τελικό και την Κυριακή (9/3/2025) θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, όντας το μεγάλο φαβορί.

Ο Εμμανουήλ Καραλής επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε δια περιπάτου στον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα διεκδικήσει την Κυριακή (9/3/2025) το πρώτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του, όντας το μεγάλο φαβορί του αγώνα, μιας και ο μεγάλος του αντίπαλος, Μόντο Ντουπλάντις δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στην Ολλανδία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το επιβεβαίωσε σε ακόμα έναν αγώνα του, κάνοντας ουσιαστικά επίδειξη δύναμης στα προκριματικά.

Σε αντίθεση με τους αντιπάλους του, ο Καραλής επέλεξε να αφήσει τα 5.25 και τα 5.45 και να ξεκινήσει τις προσπάθειες του από τα 5.65. Πέρασε με την πρώτη το συγκεκριμένο ύψος, όπως και τα 5.75.

Ο χάλκινος ολυμπιονίκης του Παρισίου δεν χρειάστηκε να κάνει άλλο άλμα, μιας και λίγοι μπόρεσαν να περάσουν το συγκεκριμένο ύψος.

Κόπα Άφρικα: Ο διαιτητής του τελικού είχε φέρει το χάος και... γελούσε (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κόπα Άφρικα: Ο διαιτητής του τελικού είχε φέρει το χάος και... γελούσε (ΒΙΝΤΕΟ)