Ο Τάκης Λεμονής επιστρέφει στους πάγκους μετά από 8 χρόνια - Αναλαμβάνει ομάδα έκπληξη
Στη Σερβία η επόμενη ομάδα που αναλαμβάνει ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος επιστρέφει σε πάγκους μετά τη σεζόν 2017-2018.
Η επιστροφή του Τάκη Λεμονή στους πάγκους φαίνεται πως είναι προ των πυλών, μετά από σχεδόν 8 χρόνια!
Ο Έλληνας τεχνικός έπειτα από σχεδόν οκτώ χρόνια απουσίας είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ραντνίτσκι Νις στη Σερβία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «MozzartSport», ο έμπειρος προπονητής, που ήταν στην… pole position για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, βρίσκεται ήδη στη Σερβία για να ολοκληρώσει το deal.
Η Ραντνίτσκι Νις βρίσκεται στη 15η θέση του πρωταθλήματος μετά από 18 αγωνιστικές, έχοντας μόλις 16 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 10 ήττες.
Θυμίζουμε ότι το τελευταίο πέρασμα του Τάκη Λεμονή ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της σεζόν 2017-18.
Πηγή: athletiko.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!