ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Ο Τζόλης… έδειξε τον δρόμο στην Άρσεναλ: Το νέο «χρυσό» deal των Λονδρέζων

Ο Τζόλης… έδειξε τον δρόμο στην Άρσεναλ: Το νέο «χρυσό» deal των Λονδρέζων

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ολόκληρου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκεται ο Νικολό Τρεσόλντι, με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του 22χρονου Γερμανού διεθνούς με την Ελπίδων να έχουν προκαλέσει «συναγερμό» στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ανάμεσα στους συλλόγους που παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του ξεχωρίζει η Άρσεναλ, η οποία φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπιστευτεί ξανά την αγορά της Κλαμπ Μπριζ, ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή της απόκτησης του Χρήστου Τζόλη, σύμφωνα με το monobala.gr .

Το «απαγορευτικό» του Ιανουαρίου και το deal που σπάει τα κοντέρ

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, οι «Κανονιέρηδες» εξέτασαν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του νεαρού φορ ακόμα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, βλέποντας στο πρόσωπό του έναν ιδανικό υποψήφιο για την επιθετική τους γραμμή.

Ωστόσο, η διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση πώλησης στο μέσο της σεζόν. Παράλληλα, όταν έρθει η ώρα της παραχώρησής του το ερχόμενο καλοκαίρι, ο βελγικός σύλλογος αναμένεται να αξιώσει ένα ποσό που θα ξεπεράσει ακόμη και τα 40 εκατομμύρια ευρώ (33,5 εκατ. λίρες) που δαπάνησε η Άρσεναλ για να κάνει δικό της τον Χρήστο Τζόλη, ποσό που αποτελεί μέχρι και σήμερα το απόλυτο ρεκόρ πώλησης στην ιστορία της Μπριζ.

«Ουρά» από γίγαντες της Ευρώπης

Εκτός από την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, το όνομα του Τρεσόλντι βρίσκεται στις λίστες σχεδόν όλων των ισχυρών της Premier League, όπως της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ, της Τότεναμ, της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από κολοσσούς της ηπειρωτικής Ευρώπης, ανάμεσα στους οποίους η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου.

Από την πλευρά της, η Μπριζ διατηρεί το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις, καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη διαμονή του στο Βέλγιο και δεν βιάζεται να αποχωρήσει.

Ο 21χρονος επιθετικός, που αποκτήθηκε από το Αννόβερο, εξαργυρώνει την εντυπωσιακή του σταθερότητα στο σκοράρισμα. Μετά τα 19 γκολ που πέτυχε στην πρώτη του χρονιά στη Jupiler Pro League, συνεχίζει τη φετινή σεζόν με αμείωτο ρυθμό, μετρώντας 8 τέρματα στις πρώτες 10 συμμετοχές του.

Το σημείο καμπής που εκτόξευσε την κατακόρυφη άνοδο της μεταγραφικής του αξίας ήταν το χατ-τρικ που σημείωσε στη μεγάλη νίκη της Μπριζ επί της Ίντερ για το Champions League, πιστοποιώντας πως διαθέτει την ποιότητα για να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Αρνείται τις κατηγορίες για στημένους αγώνες ο Λιόλιος - Τι λέει ο Παπαπέτρου για τις 820.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αρνείται τις κατηγορίες για στημένους αγώνες ο Λιόλιος - Τι λέει ο Παπαπέτρου για τις 820.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Πρωτοφανές σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: Τα αποκαλυπτικά μηνύματα και τα 100.000 που βρέθηκαν στο σπίτι του δεύτερου διαιτητή
Σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: Το πρωί της Πέμπτης στην Ευελπίδων Λιόλιος, Τσαρούχα, Παπαπέτρου και οι υπόλοιποι συλληφθέντες
Βίντεο: Η στιγμή που η διαιτητής μπάσκετ Βάσω Τσαρούχα μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψη