Ο Βαγγέλης Παυλίδης στο στόχαστρο της Νιούκαστλ
Η Νιούκαστλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ίσακ και φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη.
Η Νιούκαστλ έχει βγει στην αγορά για βασικό σέντερ φορ. Πρώτος στόχος της ήταν ο Μπέντζαμιν Σέσκο, ο οποίος πήγε στη Γιουνάιτεντ και πλέον εξετάζει άλλες περιπτώσεις.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN, πρώτος στόχος πλέον της αγγλικής ομάδας είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης. Άνθρωποι της Νιούκαστλ είδαν τον Έλληνα σέντερ φορ στον αγώνα της Μπενφίκα κόντρα στη Νις για τα προκριματικά του Champions League και ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στην πορτογαλική ομάδα.
Η μεταγραφή του Παυλίδη μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς το δημοσίευμα στέκεται στη ρήτρα αποδέσμευσης του Έλληνα επιθετικού, η οποία φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ!
πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σύντροφος Χάαλαντ: «Για γρήγορο δείπνο με ελληνικό άρωμα φτιάχνω μαριναρισμένο κοτόπουλο με τραγανές ψητές πατάτες και σάλτσα γιαουρτιού»
Ορισμένοι ποδοσφαιριστές προτιμούν να εμπιστεύονται την προετοιμασία των γευμάτων τους σε επαγγελματίες σεφ, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τον Έρλινγκ Χάαλαντ.
Σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: Αυτός είναι ο σχολικός αγώνας με τις 52 βολές υπέρ μίας ομάδας – «Μιλημένος ο διαιτητής, τα παιδιά έκλαιγαν»
"Τα παιδιά έμαθαν από μικρή ηλικία τι γίνεται αν έχεις... πλάτες", δήλωσε πατέρας αθλητή που αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι
Βρούτσης μετά τις εξελίξεις στο μπάσκετ: Αναστολή επιχορηγήσεων και οικονομικοί έλεγχοι στην ΕΟΚ
Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τους στημένους αγώνες στο ελληνικό μπάσκετ. Η ανακοίνωση του Γιάννη Βρούτση για αναστολή των επιχορηγήσεων.
Αρνείται τις κατηγορίες για στημένους αγώνες ο Λιόλιος - Τι λέει ο Παπαπέτρου για τις 820.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του
Η υπεράσπιση του Βαγγέλη Λιόλιου υποστηρίζει πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ από το 2022 βρίσκεται σε δικαστική διένεξη με πρόσωπα που τον έχουν καταγγείλει.
Μικτές ΕΠΣΦ: Νέες προπονήσεις προεπιλογής το Σάββατο στα Γαλανέικα
Οι κλήσεις σε Κ-14 και Κ-16