Ολυμπιακός - ΑΕΚ 31-26: Μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα στο χάντμπολ ανδρών οι ερυθρόλευκοι - Βίντεο
Ο Ολυμπιακός αν επικρατήσει την Κυριακή 8/6 στην έδρα της ΑΕΚ, θα στεφθεί πρωταθλητής
Με τον καλύτερο τρόπο υπερασπίστηκε το break του στον πρώτο τελικό ο Ολυμπιακός, ο οποίος υπερασπιζόμενος την έδρα του διπλασίασε τις νίκες του μετά από επικράτηση, επί της ΑΕΚ με 31-26 στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πολύ πιο ψύχραιμος σε όλη τη διάρκεια του 60λεπτου, πήρε διαφορά μεγαλύτερη των 5 γκολ από την αρχή του αγώνα και με τη βοήθεια των τερματοφυλάκων του, Παπαντωνόπουλου και Κοτανίδη, έκανε το 2-0 και πλέον χρειάζεται μία νίκη για να κατακτήσει το 5ο πρωτάθλημα χάντμπολ στην ιστορία του.
Η ΑΕΚ από την άλλη δεν τελείωσε ψύχραιμα τα 6μετρα σουτ που είχε, με αποτέλεσμα να έχει το ψυχολογικό μειονέκτημα και έτσι δεν μπόρεσε να επιστρέψει ποτέ στο ματς.
Επόμενος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 8 Ιουνίου στις 17:00, στην αίθουσα «Γ.Κασιμάτης».
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!