Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: Με Ορτέγκα η αποστολή των Πειραιωτών
Οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι του Champions League
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (Τρίτη 4/11/25, 22:00) την Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του “Καραϊσκάκης”.
Σε αυτή βρίσκεται κανονικά και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που του στέρησε τη συμμετοχή στα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού και ο Αργεντινός μπακ αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στο Champions League.
Από εκεί και πέρα, όπως σημειώνει το newsit.gr, ο προπονητής των Πειραιωτών δεν αντιμετωπίζει άλλα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, με τη δεδομένη απουσία του Σαντιάγκο Έσε να είναι το μοναδικό πρόβλημα ενόψει της “μονομαχίας” με τους Ολλανδούς.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κουρακλής, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρσία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Ποντένσε, Πνευμονίδης, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Ταρέμι.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!