Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ: Οι Τούρκοι έντυσαν με αδιάβροχο τη μασκότ για να τρολάρουν τους Πειραιώτες για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της Euroleague
Με ευφάνταστο τρόπο αποφάσισαν να διασκεδάσουν την αναβολή του αγώνα λόγω κακοκαιρίας το Δεκέμβριο
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φενερμπαχτσέ για την 14η αγωνιστική της Euroleague με τη μασκότ της τουρκικής ομάδας να τρολάρει τους Πειραιώτες για το λόγο αναβολής του αγώνα.
Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρ, σύμφωνα με το newsit.gr, ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Δεκέμβριο, όμως η κακοκαιρία Byron είχε αναγκάσει τους διοργανωτές να αναβάλουν την αναμέτρηση, κάτι που δεν άρεσε στην τουρκική ομάδα σε πρώτη φάση.
Πλέον, με διάθεση για χιούμορ και πικάρισμα στο προφίλ της μασκότ της ομάδας, οι Τούρκοι την έντυσαν με αδιάβροχο, λόγω των προβλημάτων στο ΣΕΦ, που κατά καιρούς στάζει από την οροφή.
Rain or shine
We’re still ready. 😎#Yellow @FBBasketbol pic.twitter.com/MIIY3HCtwi— Yellow (@YellowTheCanary) March 17, 2026
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!