ΠΑΟΚ – Περιστέρι Betsson: 101-77: Οι Θεσσαλονικείς έκαναν μεγάλο βήμα πρόκρισης στους 4 του Europe Cup με τρομερό Ταϊρί
Οι ασπρόμαυροι ήταν καταιγιστικοί στο Παλατάκι υπό το βλέμμα του Αντρέα Τρινκιέρι.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 101-77 το Περιστέρι Betsson και έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του FIBA Europe Cup.
Ο Μπριν Ταϊρί ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά και του αγώνα συνολικά, αφού πέτυχε 26 πόντους με 6 ασίστ, κόντρα στο Περιστέρι Betsson. Ο Μέλβιν συνέβαλε τα μέγιστα στην μεγάλη νίκη του δικεφάλου με 18 πόντους.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 101-77 το Περιστέρι Betsson και έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του FIBA Europe Cup.
Ο Μπριν Ταϊρί ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά και του αγώνα συνολικά, αφού πέτυχε 26 πόντους με 6 ασίστ, κόντρα στο Περιστέρι Betsson. Ο Μέλβιν συνέβαλε τα μέγιστα στην μεγάλη νίκη του δικεφάλου με 18 πόντους.
Στο γήπεδο βρέθηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι και ο Αριστοτέλης Μυστακίδης για να δουν από κοντά τους παίκτες της ομάδας, ενώ και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Χρήστος Ζαφείρης και Τάισον έδωσαν το παρών.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-18, 51-36, 80-56, 101-77
ΠΑΟΚ (Μπούτσκος): Άλεν 16, Μέλβιν 18 (4 ριμπάουντ), Ταϊρί 26 (6/6 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 6 ασίστ), Κόνιαρης, Χουγκάζ 8 (5 ριμπάουντ), Ομορούγι 6 (4 ριμπάουντ), Περσίδης 3, Μπέβερλι 5 (5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Φίλλιος, Μουρ 13 (8 ριμπάουντ), Ντίμσα 6 (7 ριμπάουντ).
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BETSSON (Ξανθόπουλος): Νίκολς 8 (2/8 τρίποντα, 6 ασίστ), Καρντένας 15 (2/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα), Βαν Τούμπρεγκεν 23 (4/7 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 9 ριμπάουντ), Πέιν, Ιτούνας, Μουράτος 5, Θωμάκος, Αμπερκρόμπι 5 (4 ριμπάουντ), Κακλαμανάκης 8 (3/6 δίποντα, 6 ριμπάουντ), Παπαδάκης 6, Κάριους 3, Γιάνκοβιτς 4 (1/1 τρίποντο).
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Όμιλος Φίλων Δάσους ξεκίνησε τις φθινοπωρινές του εξορμήσεις από το Καλλίδρομο
Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:
Η «χρυσή» χρονιά των Grand Slam και των εκατομμυρίων έκανε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ τον πιο ακριβοπληρωμένο τενίστα στον κόσμο το 2026
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ διανύει μία ονειρική σεζόν, με δύο Grand Slam, άνοδο στο Νο2 της ATP και έσοδα που έχουν ήδη φτάσει τα 14,7 εκατομμύρια δολάρια.
Λαμία: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Ημέρα Άθλησης» στο Χαλκιοπούλειο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Το απόγευμα της Κυριακής (20/09).
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας ενσωματώθηκε στην Εθνική ποδοσφαίρου για τα ματς στο Nations League
Βρέθηκε κανονικά στο ξενοδοχείο όπου μαζεύτηκαν οι Έλληνες διεθνείς.
Super League: Ο ακάθεκτος Παναθηναϊκός, η «πύρρειος» νίκη του ΠΑΟΚ και η «λύτρωση» για Ολυμπιακό και ΑΕΚ – Δείτε φάσεις και γκολ
Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής της Super League.