Υποβιβάστηκε η Λιόν λόγω χρεών – Σοκ στο γαλλικό ποδόσφαιρο
Η επιτροπή αδειοδότησης επικύρωσε τον υποβιβασμό της Λιόν στην Ligue 2.
“Μαύρη” μέρα για τους φίλους της Λιόν. Η ιστορική γαλλική ομάδα υποβιβάστηκε στη Ligue 2, μιας και η επιτροπή αδειοδότησης, αφού εξέτασε τον φάκελο της, επέμεινε στην αρχική απόφαση της 15ης Νοεμβρίου και επικύρωσε τον υποβιβασμό της.
Ένας γίγαντας του γαλλικού ποδοσφαίρου θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, από τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία. Η Λιόν δεν μπόρεσε να βρει λύση στα οικονομικά της προβλήματα και υποβιβάστηκε.
Η οικονομική Επιτροπή Ελέγχου και Διαχείρισης του γαλλικού ποδοσφαίρου είχε προειδοποιήσει τη Λιόν, η διοίκηση δεν συμμορφώθηκε και έτσι η γαλλική ομάδα τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο.
Το αρμόδιο όργανο αποφάσισε τον υποβιβασμό της Λιόν εξαιτίας των τρομακτικών χρεών του γαλλικού συλλόγου, τα οποία έφτασαν να αγγίζουν τα 175 εκατομμύρια ευρώ!
Η Λιόν έχει δικαίωμα έφεσης και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ανατρέψει την κατάσταση και να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Παναθηναϊκός: Μπήκαν τα πρώτα δοκιμαστικά καθίσματα στο νέο γήπεδο των «πρασίνων» στον Βοτανικό
Το video από την πορεία των εργασιών στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Πέθανε ο Χεσούς ντε Μιγκέλ Αλμέιδα, ο παίκτης της Τενερίφης που συγκρούστηκε με αντίπαλο τερματοφύλακα
Βαρύ πένθος στην ισπανική ομάδα για το θάνατο του ποδοσφαιριστή της.
Χαμός στα social media από ΑΕΚτζήδες για Πινέδα: «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα»
Το μήνυμα του Ορμπελίν Πινέδα προς την ΑΕΚ μετά τη βράβευσή του από τον ΠΣΑΠΠ προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από τους φίλους της Ένωσης, οι οποίοι ζητάνε από τον Μεξικανό μέσο να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αθλητικές μεταδόσεις με Ατλέτικο – Μπάγερν στο Champions League, Στέφανο Τσιτσιπά στο Paris Masters και ΠΑΟΚ – Ρόμα στο EuroCup
Τα αθλητικά γεγονότα της ημέρας (03.11.2026) που έχουν τηλεοπτική μετάδοση.
Ο Γιώργος Πρίντεζης επιβεβαίωσε ότι αρνήθηκε τις κρούσεις για την προεδρία της ΕΟΚ – «Είμαι ταυτισμένος με τον Ολυμπιακό»
Η ταύτισή του με τον Ολυμπιακό δεν του επιτρέπει να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη θέση σύμφωνα με όσα ανέφερε σε podcast
Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Ο Μάρκο Νίκολιτς κορυφαίος προπονητής της Super League
Ο Σέρβος προπονητής έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ την περσινή σεζόν και βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠΠ