ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μητσοτάκης σε Ζελένσκι: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία

Μητσοτάκης σε Ζελένσκι: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών στο Βίλνιους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βίλνιους συζητήθηκαν οι τελευταίες ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία.

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία, ενώ αποδέχτηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ουκρανίας να συμμετάσχει στη Διάσκεψη Ειρήνης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Ελβετία.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κακοκαιρία Byron: «Φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας, οριακά κρατήσαμε το Σαρανταπόταμο» παραδέχτηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κακοκαιρία Byron: «Φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας, οριακά κρατήσαμε το Σαρανταπόταμο» παραδέχτηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς