ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 25 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Αλέκος Ζαζόπουλος για Φίλιππο Καμπούρη: «Μαζί του έκανα τη συμφωνία, μας ασφάλιζαν σε εταιρεία»

Αλέκος Ζαζόπουλος για Φίλιππο Καμπούρη: «Μαζί του έκανα τη συμφωνία, μας ασφάλιζαν σε εταιρεία»

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος υποστηρίζει ότι για το σύνολο των ημερών που εργάστηκε και των εμφανίσεων που πραγματοποίησε ήταν κανονικά ασφαλισμένος στον ΕΦΚΑ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

«Τη δουλειά την είχα κλείσει με τον Φίλιππο Καμπούρη» λέει στο newsit.gr ο τραγουδιστής  Αλέκος Ζαζόπουλος σχετικά με τη συνεργασία τους σε νυχτερινό κέντρο.

Τη δική του εκδοχή για τη συνεργασία του με τον Φίλιππο Καμπούρη δίνει στο newsit.gr ο Αλέκος Ζαζόπουλος, μετά την κλήση από την Οικονομική Αστυνομία για κατάθεση γνωστών τραγουδιστών στο πλαίσιο της έρευνας για το κύκλωμα με τις απάτες στον ΕΦΚΑ και τις εικονικές εταιρείες.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρεται στη συμφωνία που είχε με νυχτερινό κέντρο, την οποία, όπως λέει, είχε κλείσει απευθείας με τον Φίλιππο Καμπούρη, ενώ υποστηρίζει πως κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ούτε με τις αμοιβές του, ούτε με τις ασφαλιστικές του εισφορές.

«Η συνεργασία μας ήταν περίπου για δύο χρόνια, σπαστά, με διάφορα σχήματα. Δεν υπήρξε κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Ήταν καλή η συνεργασία μας και ούτε με τις ασφαλιστικές εισφορές είχαμε κάποιο πρόβλημα», εξηγεί ο Αλέκος Ζαζόπουλος.

Όπως τονίζει η συνεργασία ξεκίνησε την περίοδο μετά την πανδημία του κορονοϊού, όταν άρχισαν να επαναλειτουργούν τα νυχτερινά κέντρα, και ολοκληρώθηκε περίπου το 2022 ή το 2023.

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος υποστηρίζει ότι για το σύνολο των ημερών που εργάστηκε και των εμφανίσεων που πραγματοποίησε ήταν κανονικά ασφαλισμένος στον ΕΦΚΑ.

«Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Όσες μέρες δουλέψαμε, όσες εμφανίσεις κάναμε, υπήρχαν όλες οι εισφορές», σημειώνει.

«Τη δουλειά την είχα κλείσει με τον Φίλιππο Καμπούρη»

Ο τραγουδιστής αναφέρει ακόμη ότι γνώριζε τον Φίλιππο Καμπούρη και από προηγούμενες συνεργασίες, καθώς, όπως λέει, του είχε κλείσει και άλλες δουλειές στο παρελθόν.

Για τη συγκεκριμένη συνεργασία, ο ίδιος δηλώνει ότι η συνεννόηση για τη δουλειά έγινε απευθείας με τον Φίλιππο Καμπούρη.

«Είχα συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί του. Μου είχε κλείσει και άλλες δουλειές και δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση είχα συνεννοηθεί απευθείας μαζί του», αναφέρει.

Ωστόσο, ο Αλέκος Ζαζόπουλος διευκρινίζει ότι στα ασφαλιστικά του στοιχεία δεν εμφανιζόταν το όνομα του Φίλιππου Καμπούρη, αλλά εταιρεία.

Όπως εξηγεί, ο ίδιος γνώριζε ότι η ασφαλιστική του σχέση ήταν με την εταιρεία που εμφανιζόταν στον ΕΦΚΑ, ενώ σε επίπεδο συνεργασίας και συνεννόησης για τη δουλειά είχε απευθείας επαφή με τον Φίλιππο Καμπούρη.

Απάτη στον ΕΦΚΑ: Καμπούρης και συνεργοί ελέγχονται και για φοροδιαφυγή - Πασίγνωστοι τραγουδιστές εμφανίζονταν ως ασφαλισμένοι

Ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του δήλωναν εργαζόμενοι και «άρπαξαν» ακόμα και τις αποζημιώσεις του Δημοσίου για τον Covid
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του δήλωναν εργαζόμενοι και «άρπαξαν» ακόμα και τις αποζημιώσεις του Δημοσίου για τον Covid
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Λασίθι: Έκλεβαν αιγοπρόβατα και δήλωναν εικονικά ζώα για να παίρνουν επιδοτήσεις – Στο «μικροσκόπιο» ενισχύσεις 90.000 ευρώ
Η συνάντηση με Γεραπετρίτη, ο αγιασμός στην Πρεσβεία, η συνοδεία της ΔΙΑΣ και η ομιλία στην Πνύκα: Το βίντεο του Μάρκο Ρούμπιο από την Αθήνα
Αργολίδα: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων με 4 τραυματίες – Στο νοσοκομείο και ένα νήπιο